Osnovana je Udruga Iznajmljivača Privatnog Smještaja Zadar

Za područje grada Zadra i Zadarske županije osnovana je Udruga Iznajmljivača Privatnog Smještaja. Dana 1.5.2016 na održanoj osnivačkoj skupštini izglasan je statut i vodstvo udruge. Za predsjednika udruge jednoglasno je izabran Daniel Radeta.

Na inicijativu osnivača udruge donesena je odluka da se krene u realizaciju projekta koja će povezati sve iznajmljivače smještaja sa ostalim granama u turizmu zbog zajendičkog interesa u cilju promicanja turističke ponude. Udruga osim iznajmljivača privatnog smještaja planira okupljati i druge ljude koji žele promicati svijest o podizanju kvalitete turističke ponude u Zadru i šire.

Kako je sam grad u posljednih par godina doživio ekspanziju privatnog smještaja smatramo da je ova Udruga i više nego potrebna kako bi vlasnici istih to jest članovi udruge imali neiscrpan izvor informacija vezan za turizam putem raznih edukacija, seminara i brošura koje planiramo održavati tokom cijele godine. Kako se trendovi u turizmu mijenjaju iz dana u dan i svjedoci smo velikih promjena i noviteta koje je teško pratit, tim stručnjaka organiziran od strane udruge pružati će vam korisne informacije koje će se objavljivati na našim web stranicama.

Između ostalog, članove očekuje još puno iznenađenja i pogodnosti koje će ostvariti popunjavanjem pristupnice kao što su besplatni oglasi na vodećim stranicama u turizmu, te unos sadržaja njihovih smještajnih jedinica ili firmi u turistički vodič za Zadar. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe u udrugu ispunjavanjem pristupnice na našoj web stranici!