Predstavljanje programa rada udruge na otoku Silbi

Dana 12.7.2016 početkom u 09:00 sati održan je radni sastanak i predstavljanje rada Udruge iznajmljivača Zadar i destinacijskog portala zadar-travel-guide.com na Otoku Silbi u prostorijama Društva za zaštitu prirode. Rad, program i ciljeve udruge prezentirali su: predsjenik udruge Daniel Radeta, potpredsjednik Jure Zubčić i voditelj odjela za marketing Marko Špralja.

udruga_iznajmljivaca_silbaNa sastanku je bilo nazočno dvadesetak iznajmljivača smještaja te ostali djelatnici iz područja turizma koji su aktivnim sudjelovanjem na ovom sastanku postavljali pitanja i tražili rješenje za unapređenje turističke ponude na otoku.

Na inicijativu predstavnika udruge za otok Silbu Josipa Motušića potpisan je i sporazum svih prisutnih o neformalnom udruživanju radi postizanja zajedničkog cilja produženja turističke sezone, sve temeljem bolje i kvalitetnije promocije otoka Silbe kao turističke destinacije. Svakako moramo napomenuti kako su svi prisutni nakon održanog predstavljanja dali podršku ovom projektu i odlučili popuniti svoje pristupnice kao formalni članovi naše udruge.

Ovim putem se u ime udruge zahvaljujemo domaćinima na pozivu i inicijativi da se ovaj sastanak održi te se nadamo neprekidnoj suradnji u cilju bolje promocije naših otoka, grada i županije!